Webdesign

Design

Wij hebben veel ervaring met webdesign. We zijn al een aantal jaar op de markt, en hebben al veel klanten tevreden gesteld. Daardoor leveren we alleen producten met hoge kwaliteit. Wij maken veel van onze ontwerpen zelf, maar we hebben ook bestaande ontwerpen. U kunt ons naar onze eigen inspiratie uw website laten maken, maar u kunt ook zelf aangeven hoe de website er uit moet komen te zien. Dan kijken wij of we een bestaand design gebruiken of dat we er één voor u op maat maken. Als wij een design voor u op maat maken, komen er geen extra kosten bij.

Responsive design

Wij kunnen uw website volledig responsive ontwerpen. Dit houdt in dat wij uw website zo kunnen ontwerpen dat hij goed wordt weergegeven op een computer met een groot scherm zoals die op uw bureau, maar ook op een tablet met een kleiner scherm en zelfs op een mobiele telefoon met een zeer klein scherm. Dit maakt het mogelijk dat de website op elk scherm met welke grootte dan ook goed kan worden vertoond. Wij hebben deze zeer geavanceerde techniek ons eigen gemaakt om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Huisstijl

Wij kunnen uw website ontwerpen met uw eigen huisstijl. U kunt bij ons aangeven welke kleuren er aan uw logo en uw bedrijf verbonden zijn, deze kleuren kunnen wij dan verwerken in uw website. Als u gebruikt maakt van social media zoals Twitter, Facebook of Linkedin, kunnen wij dit ook integreren in uw website. Wij kunnen dit doen door een logo te plaatsen met een link erachter, maar we kunnen ook bijvoorbeeld Facebook in uw website integreren zodat de bezoekers een reactie op uw website kunnen achterlaten via Facebook.